måndag 20 augusti 2012

Första dagen.

Idag har varit en bra dag! Har blivit lite ändring i planeringen. Var uppskriven på Siam culture den här veckan och barnhem nästa så gick med på det. Och det verkar vara ett bra val! Idag var vi runt här i byn och i några runtomkring och kollade hur lokalbefolkningen bor och på ett tempel bl.a. Vi var och kollade på den näst största Buddha-statyn i Thailand. Och den var stor. Åt en otroligt god lunch på ett fint litet matställe, dom kan verkligen det där med matlagning här! Vi har även fått lära oss lite thailändska. Efter middagen kom några barn från skolan hit och visade oss några traditionella thailändska danser. Vi fick fina halsband av blommor och fick även dansa lite med dem. Så underbart söta var dom.

Vädret idag har varit kanon. Nu för bara några minuter sen öppnade sig himlen och nu öser det ner. Blixtrar gör det även. En riktigt storm. Men man ska väl lägga sig om någon timme och regnet gör så att det blir svalare, så jag är nöjd.

I veckan kommer vi besöka fler tempel, besöka den lokala skolan och åka till "Monkey town". Det ska bli en mycket intressant vecka!



Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar